livrare gratuita la comenzi peste 300 lei

BRANDURI

Brandurile de top oferite de Allma Skin sunt branduri fondate de medici dermatologi, cu ingrediente atent selectionate, de aceea multe dintre produsele comercializate de noi au primit si recunoastere internationala, cum ar fi: premii pentru produse inovative sau articole in reviste celebre precum Allure, Vogue, Marie Claire, etc.

 

Branduri organice:

 

ERE PEREZ:

Originar din Australia, brandul ERE PEREZ promoveaza conceptul de "clean beauty" prin produse organice, cruelty-free si pune accent pe pielea sanatoasa obtinuta cu ajutorul ingredientelor botanice. 

EDIBLE BEAUTY

Un brand vegan și fără cruzime, Edible Beauty a fost dezvoltat de nutriționistul Anna Mitsios. Marca se mândrește cu crearea de produse non-toxice. Produsele lor de lux conțin ingrediente botanice sălbatice, de calitate superioară, inclusiv plante aromatice australiene cu proprietăți bogate în antioxidanți și benefice pentru intinerirea tenului.

HENNE ORGANICS

Fondata in 2015, viziunea brandului HENNE ORGANICS a fost sa introduca un "splash" de eco-lux in rutina de zi cu zi. Cu o abordare minimalista si moderna, HENNE ORGANICS doreste sa inlocuiasca ingrjirea standard a buzelor cu ceva extraordinar. HENNE se traduce "EA" si vine din limba suedeza si este o dedicatie pentru femeile moderne. Organic, Made in USA.

  

 

Branduri coreene:

 

A. BY BOM
 
Oamenii și natura sunt inima produselor  A.by BOM Cosmetics (에이 바이 봄). Filozofia brandului este de a crea produse cosmetice care să înțeleagă toate problemele legate de piele.
K-Beauty este mai mult decât un trend: este o atitudine. O gamă de produse de înaltă calitate care reflectă armonia între oameni și natură.

 

D'ALBA
 
d'Alba este derivat din d'Alba, un sanctuar italian plin de daruri naturale, inclusiv trufe albe numite „diamante în pământ”. D’Alba, care înseamnă „zori” în italiană îți va trezi pielea la viață cu  puritatea și ingredientele sale prețioase.

DR. ALTHEA 
 
Dr. Althea este întruchiparea identității de marcă. „Doctor” reprezintă cercetarea și expertiza în procesul de dezvoltare a produsului. „Althea” este floarea națională a Coreei de Sud și reprezintă țara care inspiră abordarea pielii și a produselor cosmetice.
Fundația mărcii este obiectivul de a conecta o estetică uimitoare cu formule inovatoare.
Dr. Althea se străduiește să devină un lider recunoscut internațional în frumusețea coreeană.
Dr. Althea încearcă să devină un expert de top în îngrijirea pielii sensibile și în frumusețea coreeană.
În 2015, Dr. Althea a fost clasat pe locul 1 cu cel mai de încredere marcă de consum.
În 2016, Dr. Althea s-a clasat pe locul 1 drept marca preferată coreeană.

WISH FORMULA
 
„Iubiți pielea așa cum iubiti omul”.
De 150 de ani, WISH FORMULA își dezvoltă expertiza în bio-tehnologie dedicată îngrijirii pielii, născută din know-how-ul a 400 de dermatologi.
Acum, produsele cosmetice Wish Formula din Coreea sunt distribuite în peste 850 de clinici dermatologice și estetice și sunt recunoscute ca pionieri ai exfolierii pe bază de ingrediente vegetale fermentate.

BLITHE
 
Blithe este un brand inovator și surprinzător de frumusețe sud-coreean: se extrage din cele mai bune ingrediente vegetale pentru a crea tehnici unice și texturi inovatoare.
Cele mai iubite produse ale bradului: masca sa tip "splash", o mască concentrată pentru a  o amesteca cu apă și a stropi pe față și piele pentru o piele mai moale, mai netedă și strălucitoare.
Blithe aduce toate avantajele unui tratament spa în câteva secunde acasă.

DR ORACLE
 
Dr. Oracle are cea mai mare rețea de clinici dermatologice din Coreea: peste 100 de dermatologi își mobilizează expertiza pentru a dezvolta cele mai bune produse de îngrijire a pielii.
Bestseller-ul său, The Enzyme Powder Wash, a câștigat deja inima iubitorilor de frumusețe internațională.

HUXLEY
 
"Great things never came from comfort zones" : Huxley Korea (헉슬리) găsește cele mai bune ingrediente în cele mai extreme locuri ale lumii: munții cei mai înalți, mările cele mai adânci, cele mai severe deserturi.

iUNIK
 
iUNIK a fost creat cu ideea că tenul trebuie să fie simplu și minimalist. Cum? 
-Regânderea ingredientelor: incluzând doar ingredientele (natural-naturale) necesare pentru îngrijirea pielii în produsele lor, certificat hipoalergenic.
-În pașii de îngrijire a pielii: un program de frumusețe de bază, dar eficient, care reduce numărul de pași la minimul absolut necesar pentru o afecțiune a pielii sănătoase.
-În ambalaj și design: sticle simple și curate pentru a se potrivi filozofiei mărcii.

GLAN MOOR
 
Glan Moor (글랜 무어) este un brand din Korea is a Korean care se focuseaza pe solul fertil din Coreea de Sud pentru a extrage minerale unice. Jadul, turmalina, roca vulcanică din insula Jeju sunt toate ingredientele care alcătuiesc produsele sale, inclusiv măștile clay deja cele mai vândute.

COXIR
 
Coxir oferta produse formate doar  din ingrediente pure, menținând pielea sănătoasă și echilibrată. Marca cosmetică include diferite produse cu o calitate excelentă, cum ar fi îngrijirea pielii, produse de curățare și machiaj, aducand consumatorilor produse excelente cu un preț corect.

HARUHARU

Haruharu, care înseamnă zilnic în limba coreeană, este un brand de skincare ce foloseste ingrediente naturale. Identitatea de marcă a liniei WONDER este la fel de vibrantă și dinamică ca publicul țintă: clientii tineri.

FAITH IN FACE
 
În loc să promită să-ți schimbe chipul sau să promoveze o un miracol pentru ten, Faith in Face se concentrează pe scoaterea in evidență a frumuseții individuale a fiecărei femei cu produsele sale cosmetice și măștile sale de înaltă calitate.

THE OOZOO

Brandul cult K-beauty THE OOZOO a creat masti excelente, premiate si cu un design original. Cele mai celebre masti sunt cele din gama „In-Shot” - fiecare masca este ambalată cu o seringă încărcată cu fiolă pentru a menține ingredientele proaspete și puternice.

ULTRU
 
Ultru înțelege foarte bine viața ta de zi cu zi. Pentru pielea care suferă de stres și poluare constantă in viața noastră modernă din oraș.  

ETTANG
 
Folosind ingrediente de înaltă calitate, Ettang produce produse certificate pentru îngrijirea pielii în Coreea. Marca adoptă ambalaje minimaliste pentru a reduce deșeurile și se concentrează pe informațiile și conținutul produsului.

SOME BY MI

SOME BY MI crede că frumusețea naturală merită atenție. Brandul își ia numele de la cuvântul coreean „mi”, care înseamnă „frumusețe” și își produce cu mândrie toate produsele sale in Coreea. 

SECRET NATURE FROM JEJU

Produsele celor de la SECRET NATURE FROM JEJU contin 97% ingrediente naturale. Cultivate organic și recoltate direct din zonele incontestabile ale insulei Jeju, brandul promite să facă numai produse naturale cinstite, folosind ingrediente proaspete. SECRET NATURE FROM JEJU este strict angajat într-o abordare minimalistă care elimină ingredientele chimice făcute de om și este împotriva testelor neetice pe animale.

 

 

Social Proof