livrare gratuita la comenzi peste 300 lei

About us

 

Dorinta noastra a fost sa aducem in Romania conceptul coreean de skincare si nu numai. In prezent distribuim si produse organice de la branduri inovative, diferite de cele prezente in momentul actual pe piata romaneasca.

Multe din brandurile de top oferite de Allma Skin sunt branduri fondate de medici dermatologi, cu ingrediente atent selectionate, de aceea multe dintre produsele comercializate de noi au primit si recunoastere internationala, cum ar fi: premii pentru produse inovative sau articole in reviste celebre precum Allure, Vogue, Marie Claire, etc.

Toate produsele sunt originale si cruelty-free.

Toate produsele noastre sunt conforme cu Normele CPNP / European Cosmetic 1223 2009 și respectă standardele internaționale, cum ar fi CGMP.

Din prima zi, obiectivul nostru a fost să împărtășim produse uimitoare cu alții. Misiunea noastră este de a oferi cosmetice deosebite în cel mai simplu mod posibil pentru skincare junkies, în timp ce încercăm să deschidem o nouă lume de frumusețe pentru cei necunoscatori.

Fondat în 2019, Allma Skin este un magazin online multi-brand specializat în produse cosmetice care ies în evidență, cu formule curate și ingrediente naturale. Fiecare produs a fost atent selectat, testat pe propria piele timp de câteva luni pentru a vă garanta cea mai bună calitate posibilă.

Ascultam constant feedback-urile dvs., vă transmitem ideile către brandurile cu care colaborăm, pentru a sugera productia  unor produse întotdeauna mai inovatoare și mai eficiente.

                                               A good skincare routine is a form of self-love !

Social Proof